Topi Rehabilitációja

Topi

2015. június 30.

A mai napon egy 4 éves kis yorki kan kutyust vettem kezelésbe. Most voltak nálam már másodjára. A kis kutyus két hátsó lába nagyon gyenge, ezért masszázs segítségével erősíteni kezdtem. Az első alkalom után felpörgött, most a második alkalomnál pedig teljesen kidőlt. A harmadik alkalomnál a gazdi azt mesélte, hogy a pisilésnél már emeli a lábát.

2015. július 24.

Ma 4. alkalommal masszíroztam meg Topit. Amikor meglátott, egyből odarohant hozzám és végig puszilt, ami nagy örömet okozott nekem. Majd a masszázs közben is kaptam puszikat, így biztos voltam, hogy jól esik neki a terápiás masszírozás. Eddig elértük, hogy már felugrik az ágyra és a járása és a futása is rendeződött. Gazdájával együtt nagyon örülünk, hogy ilyen szépen javul Topi.

2015. július 31.

Topinál az 5. kezelésnél már érezhető és látható volt a változás, a két hátsó lábakon az izom megerősödött. Számomra nagy élmény volt, hogy végigkísérhettem a felépülését.

2015. augusztus 13.

Az utolsó alkalomnál messziről meglátott Topi és odafutott hozzám és puszikat adott, ez nagyon jó érzéssel töltött el engem. Topi felépült. Már teljesen szép a járása, futás közben a lábai nem csúsznak széjjel és az ágyra is simán felugrik. A rehabilitációja a mai nappal végett ért.

Nagyon jó volt látni mind a gazdi, és kutyusa örömét, hogy ismét úgy szaladgálhatott, mint régen. Köszönöm Borsos Fruzsinak, és Topinak, hogy engem is megajándékoztak ezzel az élménnyel.