Bogyó Rehabilitációja

2015. július 29.

Bogyót térdszalag szakadással műtötték. Az első alkalomnál a következőket figyeltem meg nála: a műtőt lábánál az izmok elsorvadtak. Mind két oldalon az ülőgumó a csípő csontjai teljesen kilátszódnak. A kutya három lábon ugrál, ezáltal nem terhelve a műtőt lábát.

Bogyó

2015. augusztus 13.

Bogyival meg csak a 3. alkalommal járunk, de mar most látható a javulás! Már terheli a lábát és már néha szaladgál is! Mindenki, aki hasonló problémával küzd, keresse fel Zsuzsit! Vagy ajánljátok az ismerőseiteknek! Köszönjük szépen,nagyon halasak vagyunk:)!!!

írta: Rozgics Regina

2015. augusztus 19.

A mai napon a 4. alkalommal járt nálam Bogyó és Gazdája. Mára már a csípő csontja alig látszik ki, a járása megszépült és a hátsó lábakon az izom megerősödött.

2015. szeptember 04.

A mai napon Bogyó nagyon ficánka volt, nem akart nyugton maradni. Ö már úgy érzi, hogy teljesen jól van. Szépen használja a lábát, de még erősíteni kell neki, hogy ugyan olyan legyen mint a másik lába. Ennek ellenére a masszázs jól sikerült a végén kaptam tőle sok-sok puszit.

2015. szeptember 08.

A mai napon Bogyó kezelésénél arra törekedtem, hogy ne csak masszírozzam, hanem nyújtsam az izmait. Most már nagyon szépen megerősödött a lába, és a hosszú sétáknál sem fárad el, de a végcél, hogy a lába ugyan olyan legyen mint a műtét előtt.

2015. szeptember 17.

Bogyó nagyon szépen viselte most a kezelést. A gazdi elmondása szerint már három hete tünetmentesek, és nem emeli fel a lábát. A lába nagyon szépen megerősödött, már csak pár alkalom és végett ér a terápiás kezelés.

2015. szeptember 23.

A mai napon már 8. alkalommal jártak nálam Bogyó és gazdája. Nagyon szépen megerősödött a bal hátsó lába és már tünetmentesen használja. A fényképen látszik, hogy már nincs különbség a két hátsó lába között. Még egyszer jönnek még hozzám, és utána végett ér Bogyó kezelése.

2015. szeptember 30.

Végett ért Bogyó terápiás kezelése. Hoztam nektek képeket és videót az utolsó masszázs napról. A videón látszik, hogy Bogyó minden helyzetben szépen használja a műtőt lábát. Még saját magától fel is ugrál. Nagyon jó volt látni Bogyónak a fejlődését, és örülök, hogy ilyen szépen helyre jött. Utókezelésekre még jönni fognak hozzám, de az csak akkor szükséges, ha Bogyó megint sántítani kezdene. A videókat és a fényképeket megnézhetitek a facebook oldalamon.